fiets / fietsstimulering / lunchwebinar / smart mobility / toekomstgericht

Lunchwebinar Toertje met Canvas Heroes & Mobycon

In mei 2024 is Toertje live gegaan. Toertje heet de app en kan je zien als het zusje van Ommetje maar dan gericht op de fiets. Om meer inzicht te krijgen in deze unieke app organiseert Acquire Publishing, samen met Canvas Heroes en Mobycon, op 19 september een lunchwebinar.

De app krijgt de komende tijd steeds meer functionaliteiten. Als enige fietsapp stelt Toertje je in staat om routes te plannen voor verschillende doelen. Denk aan snelle routes, veilige routes, ontspannen routes, verlichte nachtroutes et cetera.

Stimulering en competitief

Want naast een routeplanner is Toertje een fietsstimuleringsapp en dat maakt het voor organisaties (bedrijven en overheden) of zelfs vriendengroepen interessanter. In de vorm van een competitie kunnen medewerkers (en dus ook vrienden) uitgedaagd en gestimuleerd worden om meer te fietsen.

De basis van de app is de fietsrouteplanner van de Fietsersbond en aan de hand van de data die vrijwilligers en de Toertje-fietsers genereren wordt deze steeds verder verrijkt en verfijnd. Dat resulteert in een betere routeplanner maar kan ook ingezet worden als fundament voor betere inzichten in fietsersgedrag, fietsveiligheid en bijvoorbeeld fietsknelpunten.

Gratis lunchwebinar

Tijdens het webinar op 19 september nemen wij (Nico Vierhout & Marc Schenk) je graag mee in het ontstaan van Toertje. Uiteraard presenteren we de functionaliteiten die we nu al hebben, de ontwikkeling in deelnemers en geven we je een kijkje in de ontwikkelkaart die we voor ons zien. En maken we van deze gelegenheid ook gebruik om onze ontwikkelkaart te toetsen en te verrijken.

Uiteraard horen we graag wat het voor jou relevant maakt om deze app wel of niet te gebruiken en/of je deze vanuit jouw rol zal inzetten of het gebruik ervan zal stimuleren.

Schrijf je hier in, de deelname is gratis. Tot de 19e om 12 uur!

Gerelateerd

fiets / fietsstimulering / lunchwebinar / smart mobility / toekomstgericht

Studiereis naar Lille & Kortrijk

 

Forseti & Mobycon organiseren weer een studiereis vol inspiratie! Dit jaar met Lille en Kortrijk als bestemming met het thema: Publieke Mobiliteit – Grensverleggend.

fiets / fietsstimulering / lunchwebinar / smart mobility / toekomstgericht

Welkom bij Mobycon Job Punt

Blij zijn we met de komst van Job Punt. Vanaf maart heeft hij ons team aangevuld met zijn rijke ervaring. Hieronder stelt hij zich aan je voor en vertelt waarom de keuze viel op Mobycon.